2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

ÖSS il birincilerine ödül

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Türkiye genelinde derece yapan ve Adıyaman birincisi olan öğrencilere altın hediye edildi.


ÖSS'de Sözel-2'de Adıyaman birincisi, Türkiye 96.'sı olan Gölbaşı Lisesi Öğrencisi Yıldız Şan, Yabancı Dil'de Adıyaman birincisi, Türkiye 199.'su olan Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Aslı Köşger ile Eşit Ağırlıkta Adıyaman birincisi, Türkiye 94.'sü olan Anadolu Öğretmen lisesi öğrencisi Eren Can'a valilik makamında altın hediye edildi. Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz tarafından her öğrenciye birer adet altın hediye edildi. Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Murat Demirkol ve eğitim camiasından eğitimciler ödül törenine katıldı.


Valilik makamında hediye edilen altınların takılmasının ardından konuşan Vali Ramazan Sodan, ÖSS'de çeşitli puan türlerinde derece yapan ve Adıyaman birincisi olan öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, "Öğrencilerimizi göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin başarısı aileleri kadar bizleri de sevindirmiştir. Üniversitede de aynı başarıyı göstereceklerini umut ediyorum. Öğrencilerimizin yanında, bu seviyeye gelmelerine katkı sağlayan başta aileleri ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 13:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?