1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

ÖSS öğrenci danışma merkezleri

Adıyaman merkez ve ilçelerinde ÖSS sınavı sonrasında tercih yapacak öğrenciler için oluşturulan ÖSS öğrenci danışma merkezlerinin yerleri belirlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinesinde ilde belirlenen ortaöğretim okul ve kurumlarındaki rehberlik servislerinde kurulan danışma merkezlerinde ÖSS yerleştirme danışmanlığı hizmeti verilecek. Bu merkezlerde 13 Temmuz-07 Ağustos 2009 tarihleri arasında tüm ÖSS adaylarına kesintisiz olarak bilgilendirme, tanıtım, yönlendirme, tercih gibi hizmetlerin verileceği belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, danışma merkezlerinden ücretsiz olarak öğrencilerin faydalanacağını belirterek, "Öğrenci Danışma Merkezlerinden ortaöğretim okulları öğrencilerimiz, dershane öğrencilerimiz ve sınava girecek diğer tüm adaylarımız ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Öğrenci danışma merkezlerinde 08:00 ile 17:00 saatleri arısında rehberlik ve psikolojik danışma uzmanları kesintisiz hizmet verecekler" dedi.

Adıyaman'da ÖSS tercih rehberliği yapılacak olan danışma merkezleri ise Adıyaman merkezde; Rehberlik Araştırma Merkezi, Atatürk Lisesi ve Bilgi Anadolu Lisesi; Kahta ilçesinde Kahta Lisesi ve Kahta İmam Hatip Lisesi, Besni ilçesinde Rehberlik Araştırma Merkezi, Gölbaşı ilçesinde Gölbaşı Lisesi, Çelikhan ilçesinde Çelikhan Lisesi, Sincik ilçesinde Sincik Lisesi ve Gerger ilçesinde Gerger Çok Programlı Lisesi olarak belirlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 17:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?