7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Oto fareleri yakalandı

OTO TEYP HIRSIZLARI YAKALANDI

Adıyaman'da çeşitli tarihlerde araçlardan teyp çalan hırsızlık şüphelileri polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri otolardan teyp hırsızlığı yapan şahısları dikkatli bir çalışmanın sonucunda yakaladı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde A.C isimli şahısla birlikte bir adet oto teybi ele geçirdiler. Yapılan sorgulamada oto teybinin E.Ç isimli şahsa ait otomobilden üç ay önce çalınan teyp olduğu ortaya çıktı. A.C isimli şahıs teybi 65 TL karşılığında S.T isimli şahıstan satın aldığını söylemesi üzerine polis ekipleri S.T isimli şahsı gözaltına aldı. Yapılan sorgulama

sonrasında S.T isimli şahısla birlikte F.T isimli şahsın da hırsızlık olayını gerçekleştirdiği anlaşılınca gözaltına alındı.

İki şahsın üç ay içersinde Cumhuriyet Mahallesi, Yavuzselim Mahallesi, Mehmet Akif mahallelerindeki 5 araçtan 5 adet teyp çaldıkları tespit edildi. Şahısların çaldıkları belirtilen teypler satıldıkları ve saklandıkları yerlerden alınarak hak sahiplerine teslim edildi.

Polis ekipleri çalıntı olan teypleri aldıkları gerekçesiyle E.S, Z.A. ve E. T. isimli şahıslar hakkında da işlem başlatıldı. Gözaltına alınan şahıslar ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 16:43:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 18:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?