7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Otomobil şarampole uçtu: 3 yaralı

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 3 YARALI

Adıyaman'ın Tut ilçesi Yaylımlı köyü çıkışında şemke köprüsü mevkiinde otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tut ilçesinden Adıyaman merkez istikametine gelmekte olan Mehmet F. yönetimindeki 27 F 0970 plakalı otomobil, mucurlu yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Mehmet F., kayını Hüseyin Tanır ile Etem Ataman yaralandı. Araç içerisinde kısa süre sıkışarak mahsur kalan yaralılar, yakınları tarafından özel bir otomobil ile hastaneye getirilirken, yolda olay yerine giden ambulansa bindirildi.

Yaralılardan Mehmet F. ve Hüseyin Tanır ambulansla, Etem Ataman başka bir otomobil ile Adıyaman Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılar tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğuna inanmayan yakınları acil polikliniği içerisinde gözyaşı döktü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 11:55:04
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 12:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?