1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Öztürk'ten işçilere teşekkür belgesi

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, emekliye ayrılan belediye işçilerine Besni'ye ve belediyeye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Belediye düğün salonunda yapılan işçi toplantısına katılan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, 2008 yılı inşaat sezonu sonuna geldiğini belirterek, tüm belediye çalışanlarına yaz boyunca göstermiş oldukları yüksek performans ve öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Emeklilik hizmet sürelerini doldurarak emekli olan belediye kepçe operatörü Hacıali Ormankıran ve belediye temizlik görevlisi İbrahim Candır'a bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, belediye adına teşekkür belgesi verdi.

Belediye Başkanı Öztürk, "Son bir yıl içinde gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetler Besni tarihinde eşine rastlanılmayacak kadar büyüktür. Tüm belediye personeli olarak yıl içinde ortaya koyduğumuz çalışma sonucu beş yılda yapılacak işi bir yılda tamamladık. Girmedik cadde, el atmadık sokak bırakmadık, hepinize teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 19:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?