6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Pakistan'a yardım eli

ADIYAMAN'DAN PAKİSTAN'A YARDIM

Adıyaman İnsani Yardım Derneği ve İHH Adıyaman Gönüllüleri tarafından toplanan yardım malzemeleri Pakistan'a doğru yola çıktı.

Adıyaman'da toplanan ve içerisinde battaniye, yorgan, giyim, kumanya ve ayakkabı bulunan malzemeler Adıyaman'dan gönderildi. Pakistan'da yaşanan sel felaketinden etkilenenler için Adıyaman'dan toplanan ve değeri 105 bin TL olan malzemeler Adıyaman'dan Çorlu'ya, oradan da gemiyle Pakistan'a gönderilecek.

Adıyaman İnsani Yardım Derneği Başkanı ve İHH Adıyaman Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan, Adıyamanlı hayırseverlerin Müslüman kardeş ülkenin halkına sahip çıktığını ve yardım konusunda duyarlı davrandığını vurguladı.

Gürbüzcan, "Tamamı günlük kullanımı gerektiren ve özellikle acil ihtiyaçlar arasında bulunan yardım malzemelerini yola çıkardık. Bilindiği gibi kardeş ülke Pakistan'da yaşanan sel felaketinin ardından başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere büyük mağduriyet yaşanmakta. Bizlere her zaman dost ve kardeşliğini esirgemeyen Pakistan'a vefa borcumuzu ödememiz gerektiği kanısındayız. Bu nedenle toplanan yardımları Pakistan'a ulaştıracağız. Bu yardımların toplanmasında emeği geçen ve bir iğne bile bağışlayarak yardımda bulunan tüm yardımsever Adıyamanlı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:20:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 17:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?