1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Para kuyruğunda annesini kaybetti

Adıyaman'da, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öğrencilerin eğitimine katkı için yapılan para yardımında annesini kaybeden kız çocuğunun gözyaşları herkesi duygulandırırken, izdiham nedeniyle kuyrukta bekleyenler zor anlar yaşadı.

Maddi durumu yetersiz olan öğrenciler için yapılan para yardımında izdiham oluştu. PTT Bahçelievler Şubesi'nde dağıtılan eğitim yardımı nedeniyle oluşan kuyrukta fenalık geçirenler oldu. PTT şubesinin önü polis araçları ile kapatıldı. Kuyruktaki kadınlar araç altında ezilme tehlikesi geçirirken, PTT şubesine girmek isteyenler zor anlar yaşadı. Yaşanan izdihamda PTT şubesinin camları kırıldı. 15 ile 120 YTL arasında eğitim parası alan kadınlar, kuyruklara çözüm bulunmasını istedi.

Bu arada, izdiham içerisinde annesini kaybeden Rojin Sümeytaş isimli küçük bir kız çocuğunun gözyaşları PTT personelini, polis ekiplerini ve kuyruktaki kadınları duygulandırdı. Kadınlar alacakları parayı unutup küçük kız çocuğunun annesini aramaya koyuldu. PTT çalışanları şeker vererek küçük kızın gözyaşlarını dindirmeye çalışırken, anne kısa bir süre sonra bulundu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 16:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?