6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Park halindeki minibüs yandı

PARK HALİNDEKİ MİNİBÜS YANINCA HAREKET ETTİ

Adıyaman'da park halinde iken yanan minibüs söndürülmeye çalışılırken hareket edince, görevliler hem yangını söndürmeye hem de minibüsü durdurmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mustafa Yücel Özbilgin Parkı karşısında Filistin Caddesi bitiminde meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde bulunan 34 HOP 63 plakalı minibüsün motor kısmında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın nedeniyle minibüsün içi dumanla doldu.

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ettiği esnada minibüs kendiliğinden hareket etmeye başladı. Önüne takoz konulan minibüs takoz engelini aşarak ilerlemeye devam etti. Görevliler bir taraftan yangını söndürmeye, bir taraftan da minibüsü durdurmaya çalıştı. Görevliler minibüsü durdurmak için vitesi boşa alınca minibüs durdu.

Görevliler daha sonra minibüsü tamamen söndürdü. Görgü tanıkları minibüsün park halindeyken kendiliğinden yanmaya başladığını ifade ettiler. Polis, etrafta çevre güvenliği aldıktan sonra yangınla ilgili inceleme başlattı. Yangın nedeniyle kontağı şase yaptığı için çalışan minibüsün viteste olmasından dolayı hareket ettiği öğrenildi.

Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

PARK HALİNDEKİ MİNİBÜS YANINCA HAREKET ETTİ
PARK HALİNDEKİ MİNİBÜS YANINCA HAREKET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 15:11:02
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 17:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?