1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Adıyaman’ın Besni ilçe Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, kış aylarına rağmen kilit parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, kentte yapılmadık yol bırakmayacaklarını söyledi.

Yol çalışmalarıyla ilgi açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, yaz aylarından beri hummalı bir şekilde devam eden yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi.

Öztürk, "Kentte kalan cadde ve sokakların tamamlanması için önümüzdeki günlerde 10 bin metrekarelik kilitli parke taşı alma ihalesi gerçekleştireceğiz. Besni'de yapılmadık yol, girilmedik sokak bırakmayacağız. Bu yıl yapmış olduğumuz sıkı çalışma sonucunda ilçemizde yol problemini ortadan kaldırmaya çalıştık. Bu güne kadar kilitli parke taşı yapılacak olan cadde ve sokaklarımızın yaklaşık yüzde 80'ini tamamladık. Bazı mahallelerimizin sokak ve caddeleri kaldı. Bu konuda da ileriki günlerde ilçemizdeki yapılmayan ve eksik kalan yerlerinin kilitli parke taşı yapımı konusunda ihale yapacağız. Yaklaşık 10 bin metrekare kilitli parke taşı ihalesi ile eksik kalan sokaklarımızın tamamlanmasını hedefliyoruz. Şu an Pınarbaşı Mahallemizde ekiplerimiz eksik kalan yerlere malzeme dökümü işlemleri gerçekleştiriyor. Amacımız ilçemizin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışmaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 18:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?