1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Parola mutlak galibiyet

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, Çarşamba günü kendi sahasında oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu Şanlıurfaspor karşılaşmasının üzüntüsü yaşarken, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının mesaisine başladı.

Şanlıurfaspor yenilgisinin ardından vakit kaybetmeden Adana Demirspor maçına hazırlanan Adıyamansporlu futbolcular, Şanlıurfaspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirtirken, Adana Demirspor deplasmanında yenilginin telafisini yapacaklarını söyledi.

Futbolcuların alınan yenilgi sonrası morallerinin bozulduğunu söyleyen Adıyamanspor Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan, Şanlıurfaspor karşısında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını dile getirdi. Adana'ya 3 puan için gideceklerini vurgulayan Doğan, "Defansif bir futbol ortaya koyan Şanlıurfaspor, maçın büyük bir bölümünü kendi sahasına kapanarak geçirdi. Bu da işimizi son derece zorlaştırdı. Yenilen ilk golden sonra futbolcularımız paniğe kapıldı. Daha sonra maça motive olamadık. Maçın hakeminin de kararları tartışmaya açık kararlardır. Bir çok pozisyonda aleyhimize düdük çaldığını düşünüyorum. Sonuç itibariyle sahadan puan alamayarak ayrıldık. Ligde centilmence mücadele eden bütün takımlara başarılar diliyorum. Takım olarak önümüzdeki maçlara bakacağız. Adana'da puan kaybetmeye tahammülü olmayan bir takım sahaya çıkacak. Parolamız mutlak galibiyet. Teknik heyet ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 17:21:02
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 19:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?