6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Paşa Konağı'nda iftar yaptılar

BARTEKNİK ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Merkezi Bursa'da bulunan Aktaş Group'un Adıyaman'daki işletmesi Barteknik çalışanları, on bir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle verilen iftar yemeğinde buluştu.

Paşa Konağında verilen iftar yemeğinde bir araya gelen idari ve teknik personeller bir yandan sohbet ederken, diğer yandan birbirlerinin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti. Kurulduğu günden bugüne kendi alanında adından sıkça söz ettiren Barteknik'in Yönetim Kurulu üyesi Basri Tekindağ, Ramazan ayının tüm İslam alemine, Adıyaman halkına ve Barteknik çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni etti.

Barteknik ve Aktaş Group'un bir aile olduğunu hatırlatan Tekindağ, Ramazan ayının ikinci haftasında iftar sofrasına ailece oturduklarını dile getirdi. Ramazan-ı Şerif'in manasına yakışır bir iftar yemeğinde personellerle birlikte olabilmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Tekindağ, Barteknik'in beş yıldır ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve Adıyaman'da istihdam sağlamak amacıyla hizmet verdiğini kaydetti.

Tekindağ, "Her yıl Ramazan ayında çalışanlarımızla sofraya oturuyoruz. Bu yıl 6. iftarımızda buluştuk. Yemeğe Garanti Bankası Ticari Bölüm Sorumlusu Hilal Örün ile şirket çalışanlarımızın yanı sıra şirket personellerinin aileleri de katıldı. Bu da aileler arası kaynaşmayı sağladı. Bu şekilde bir yandan Ramazan ayının manevi hazzını yaşarken diğer yandan da çalışma arkadaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Barteknik'de hizmet vermek bir ekip işidir. Ülkemize ve memleketimize kaliteli bir hizmet sunabiliyorsak, kaliteden ödün vermeden bu yönde misyonumuzu uygulayabiliyorsak; beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımız sayesinde mümkün olmuştur. Adıyaman'a yatırım yaparak, istihdam alanı açan Yönetim Kurulu Başkanımız Şahap Aktaş'a böylesine anlamlı bir akşamda teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Ülke ekonomisine can vermek için çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekleyen Tekindağ, yurt içi ve yurt dışına ihracatların devam ettiğini ifade etti.

BARTEKNİK ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 11:47:04
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 18:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?