7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Pestil ve köme satış mağazası açıldı

ADIYAMAN'DA PESTİL VE KÖMELE FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

Adıyaman'da son yıllarda yaygınlaşan bağcılıkla beraber üzüm ürünlerinin satışını yapan işletmeler de yeni pazarlar oluşturuyor.

Üzümden elde edilen tamamen organik pestil ve kömelerin fabrika satış mağazası açıldı. Üretimi Gölbaşı ilçesinde yapılan üzüm ürünlerinin fabrika satış mağazasında, fındıklı üzüm pestili, ballı pestil tatlısı, çokopestil, pikolalı köme ve cevizli köme satışı yapılıyor.

Vali Ramazan Sodan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Tarım İl Müdürü Erdal Özer, Sanayi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Vali Ramazan Sodan, ürünlerin oldukça kaliteli olduğunu ve Adıyaman için hayırlı olması dileklerini illetti.

İşletme sahibi Mehmet Gökduman ise, "Adıyaman sınırları içerisinde üretimi yapılan ve tamamen doğal ürünlerle üretilen bu ürünlerimiz Adıyaman ve bölgemizde ilktir. Ürünlerimiz bal, ceviz içi, dut pekmezi, fındık içi, süt, üzüm gibi çeşitlerden oluşturulmaktadır. Amacımız ürünlerimizi tanıtırken Adıyaman'ı tanıtmak olacaktır" dedi.

ADIYAMAN'DA PESTİL VE KÖMELE FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 14:32:00
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 16:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?