6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Petrol Caddesi asfaltlandı

PETROL CADDESİ ASFALTLANDI

Adıyaman Belediyesi tarafından Petrol Caddesi'nde yaşanan trafik sorunun giderilmesi için çift şerit haline getirilen yol asfaltlandı.

TPAO kavşağından itibaren Petrol Mahallesi'ne uzanan caddede yürütülen çalışmalarla birlikte 600 metre genişletilen yola beton asfalt döküldü. Çift şerit haline getirilen güzergahta, asfalt sonrası kaldırım ve refüj oluşturulması amacıyla bordür taşı döşenmesine başlandı. Faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, caddenin refüj ve kaldırımını kısa sürede tamamlayacakları belirtildi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Petrol Caddesi'nin trafik akışını kolaylaştırmak amacıyla bir süre önce ekiplerimizi buraya yönlendirerek, tek şeritli olan yolun önemli bir kısmını çift şerit haline getirdik. Standartlara uygun mükemmel bir asfaltla buluşturduk. Şu sıralar refüj ve kaldırımını oluşturuyoruz. Bu yönde başlatmış olduğumuz faaliyetlerimizi bir an önce neticelendirerek Petrol mahallemizin ulaşımını sağlayan bu önemli güzergahı hizmete sunacağız. Bu gibi hizmetlerimizi şehrimizin her yerinde dur durak demeden yürütüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 19:33:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 20:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?