6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Petrol şirketi okul onarıyor

Adıyaman'da petrol arama faaliyetlerini yürüten Güney Yıldızı A.Ş., merkeze bağlı Küçük Hasancık İlköğretim Okulu'nun onarımını yaparak okula yemekhane ve futbol sahası yapıyor.


Küçük Hasancık beldesinde bulunan ve kullanılmaz halde olan Küçük Hasancık İlköğretim Okulu'nun bakım ve onarım çalışması bittikten sonra okulun adının Güney Yıldızı İlköğretim Okulu olarak değiştirileceği belirtildi. 6 derslikli ilköğretim okulunun bakım ve onarım masraflarının hepsinin, petrol arama şirketi tarafından karşılanacağı öğrenildi.


Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Gaffur Büyükfırat ve Güney Yıldızı Anonim Şirketi Adıyaman Sorumlusu Egemen Seven okulun devam eden onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Milli Eğitim Müdürü Gaffur Büyükfırat, okulun onarımını üstlenen Güney Yıldızı Anonim Şirketi'nin eğitim öğretime yaptığı katkıdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Onarıma ihtiyacı olan birçok okulumuz vardı. Bunlardan bir tanesi de Küçük Hasancık İlköğretim Okulu idi. Güney Yıldızı Anonim Şirketi bu okulumuza katkıda bulunarak bütün masrafları karşıladı. Okulumuza ayrıca bir yemekhane yapacaklarını söylediler. Biz de yaptıkları bu çalışmalardan dolayı memnuniyetimizi dile getirdik. Onarım bittikten sonra okulumuzun adını da Güney Yıldızı A.Ş. İlköğretim Okulu olarak değiştireceğiz. Bütün işadamlarımızın böyle güzel çalışmalara destek vermelerini diliyoruz" dedi.


Güney Yıldızı A.Ş. Adıyaman Sorumlusu Egemen Seven ise şirketlerinin eğitime önem verdiğini kaydederek, "Tadilatlar dışında spor alanları ve bir de yemekhane yapmayı düşünüyoruz. Eğitime tam destek düşüncesiyle yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 14:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?