1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Petrol şirketine plaket

Adıyaman'da petrol arama faaliyetleri yürüten Güney Yıldızı Petrol Şirketine, bir okulun bakım ve onarımını yapmasından dolayı Vali Ramazan Sodan tarafından plaket verildi.

Uludam İlköğretim Okulu’nun bakım ve onarımını yapan petrol üretim şirketine plaket verildi. Güney Yıldızı Petrol Şirketi, hizmet alanında düzenlenen programla Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Güney Yıldızı Genel Müdürü Murat Batur'a plaketi takdim etti. Plaket törenine Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Çalışır, Güney Yıldız Adıyaman Müessese Müdürü Melih Dizgin ve beraberlerinde çalışan mühendis ve teknik heyet katıldı.

Vali Ramazan Sodan, Uludam İlköğretim Okulu'nu Güney Yıldızı Petrol Şirketi'nin bakım onarımdan geçirerek eğitime katkı sağladığını belirterek, "Şirket, okulumuzu çok güzel bir şekilde onarmış bulunmaktadırlar. Güzel bir hizmet yaparak okul binasını yeni bir hale getirilmiştir. Çatı, bina boyası, okul bahçesi ve spor sahasında yapmış oldukları onarım için kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Güney Yıldızı Petrol Şirketi Genel Müdürü Murat Batur ise kendilerine verilen bu plaketi çok anlamlı bulduklarını dile getirerek, "Şirket olarak çevremize duyarlı bir anlayışa sahibiz. Eğitim, spor, sağlık gibi temel konularda oldukça duyarlılık göstermekteyiz. Uludam İlköğretim Okulu da çalışma sahamıza yakın bir bölgede olması, öğretmenimizin sosyal diyalogunun güçlü olması, sorunlarını bizlere aktarabilmesi bu sürecin yaşanmasında en önemli bir etkendir. Bundan sonra da bu türden katkılar sunmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 19:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?