1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Pikneğe gidiyorlardı

Adıyaman merkeze bağlı Ova Kuyucak köyünde direksiyon başında baygınlık geçiren sürücünün kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yarandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Ova Kuyucak köyü ile Gazihan dede türbesi arasında bulunan yolda meydana geldi. Ailesiyle birlikte Gazihan dede'ye pikniğe gitmek için 02 AL 605 plakalı otomobili ile yola çıkan Zeynal Çetin (43), mucurlu yolda direksiyon başında baygınlık geçirdi. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil taklalar atarak şarampole yuvarlandı. Piknikte Çetin ailesini bekleyen ve geç kaldıkları için durumdan şüphelenen yakınları Çetin ailesinin kaza yaptığı gördü. Durumun Jandarma ekiplerine bildirilmesinin ardından araç içerisinde sıkışan yaralılar için olay yerine sivil savunma ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Sivil savunma ekipleri tarafından araç içerisinden çıkartılan sürücü Zeynal (43), eşi Zeliha (38), çocukları Cihat (16) ve Aysel Çetin (12) ambulanslarla Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırılırken, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Zeynal Çetin'in annesi Zeynep Gül (85) olay yerinde hayatını kaybetti. Gül'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere kısa süre olay yerinde bekletilmesinin
ardından sivil bir otomobil ile Adıyaman Devlet Hastanesi gasilhanesine kaldırıldı.

Kazada adak edilmek üzere araç içerisinde elleri-ayakları bağlı bulunan bir keçinin de telef olduğu görüldü. Kazayı duyan yakınları hastaneye akın ederken, yaralılarda küçük kırıkların ve ezilmelerin meydana geldiği, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralılardan çenesi kırılan Cihat Çetin'in Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği açıklanırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 15:17:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?