1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Piknik sonrası görüntü kirliliği

Adıyaman'da hafta sonunu piknik yaparak geçiren vatandaşlar, piknik sonrasında mesire alanlarını kirletiyor.


Hafta sonu mesire alanlarına akın eden aileler çevre kirliliğine yol açıyor. Yakınları ile birlikte piknik keyfi yapmak isteyen vatandaşlar, piknik malzemelerinden arta kalan çöpleri ile çevre kirliliğine yol açıyor. Mesire alanlarında bulunan çöp kutularının yetersiz olduğunu savunan vatandaşlar, çöpleri atacak yer bulamadıklarını belirttiler.
Aileleri ile birlikte piknik yapmak için mesire alanlarına gelen bazı vatandaşlar ise çöp kutularının dolduğunu, vatandaşların çöplerini sulara attıklarını kaydetti. Çöplerin atıldığı sulardan ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıklarını dile getiren vatandaşlar, suların hastalık saçtığına vurgu yaptılar.


Ayrıca piknik yapmak için mesire alanlarına gelen vatandaşlar kent genelinde az sayıda bulunan mesire alanlarına sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, temiz tutulması için çalışmalar yapılmasını istediler.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 18:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sekow IP: 88.254.53.xxx Tarih : 9.08.2008 23:58:04

fotoğrafa dikkat ettiyseniz çöp konteynırı varda onu boşaltan yok görevliler her kimse işini yapmadığı besbelli sanırım ağların altından uyuklayı vermişler :) siz önce şu çöpkonteynırını boşaltıverinki çöpler taşıp çevre hastalık saçmasın .teşekkürler