2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Pilav gününde buluştular

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Anadolu Lisesi mezunları, 1. geleneksel pilav gününde bir araya geldi.


Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen pilav gününde Kahta Anadolu Lisesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği'nin (KALDER) açılışı da yapıldı. Açılışa Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Adıyaman AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan, Anadolu Lisesi Müdürü Ali Olt, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Turanlı, daire müdürleri ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ile veliler katıldı. Kahta ilçesinde 15 yıldır eğitim veren Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören ve çalışan mezunlar, yeni kurdukları dernekle mezun oldukları okulda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.


Milletvekili Ahmet Aydın ile Mehmet Erdoğan, Kahta ilçesi için yapmış oldukları hizmetlerden söz ederken, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise bugüne kadar birçok hizmete imza attıklarını ancak yapılan çalışmaların yeterli olmadığına işaret etti.

Konuşmaların ardından Kahta Anadolu Lisesi'nin ilk mezunlarından Ferit Özbek ile KALDER Başkanı Hikmet Toplu, 15 yıl aradan sonra arkadaşlarıyla hasret giderdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 16:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?