6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Polis amcalar anasınıfında

TDP POLİSLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE İÇ İÇE

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler (TDP) anasınıfı öğrencileriyle sohbet ederek, polisliği tanıtıyorlar.

Daha önce başlatılan anasınıfı ziyaretlerini sürdüren Toplum Destekli Polisler, bu kez Menderes İlköğretim Okulu'nda bulunan anasınıfını ziyaret etti. Öğrencilerle keyifli dakikalar geçiren polisler, öğrencilerle sohbet etti. Çocuklara eğlenceli bir şekilde uyulması gereken kuralları ve yapılması gerekenleri anlatan polisler, minik çocuklara trafik kurallarına uymalarını, serviste ve otomobilde arka koltukta oturmalarını, yakından televizyon izlemenin zararlarını anlattı.

Polisliği tanıtan TDP'ler, minik öğrencilerden polislerden korkmamalarını istedi. Polislerin sadece suçlulara karşı işlem yaptığını hatırlatan TDP'ler öğrencilere, polis armalı boyama kitabı ve balon dağıttı.

TDP'ler mesleki soruları yanıtlarken, çocuklara tanımadıkları kişilerden bir şey almamaları ve evde tek başına iken yabancı kişilere kapıyı açmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Anasınıfı öğrencilerine yönelik yapılan ziyaretlerin devam edeceği öğrenildi.

TDP POLİSLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE İÇ İÇE
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:45:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 17:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?