1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Polise ecel teri döktürdü

Adıyaman'da akli dengesi bozuk olduğu belirtilen ve yol ortasında ayak ayak üstüne atarak yatan kadın polisleri ecel terleri döktürürken, vatandaşları gülmekten kırdı geçirdi.

İsminin Nazmiye Çengel olduğu öğrenilen kadın Adıyaman'da trafiği alt üst etti. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen kadın valilik kavşağında yol ortasına uzandı. Meraklı vatandaşların bakışları arasında türkü söyleyen kadın olay yerine gelen polislere ecel terleri döktürdü.

Polisin tüm uyarılarına ve ikazlarına rağmen dinlemeyen ve kendisine müdahale edenlere küfür eden kadın, ayak ayak üstüne atarak yol ortasına uzandı. Kimseyi dinlemeyen kadın kendisine müdahale eden polislere de çıkıştı. Akli dengesi yerinde olmadığı için güç kullanmaktan kaçınan polisler, kazaların önüne geçmek için trafiğin akışını sağladı.

Polis ekipleri kavşakta kaza meydana gelmemesi ve kadının kazaya neden olmaması için büyük uğraş verdi. Yerinde durmayan kadının kazaya neden olma ihtimaline karşı polisler kadının yanından ayrılamadı.Polise ecel terleri döktüren kadının yaptığı hareketler ve söylediği sözler nedeniyle vatandaşı gülmekten kırdı geçirdi.

Polis ekipleri kadını hastaneye götürmeleri için olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadını ambulansa bindirmek için büyük uğraşlar verdi. Ambulansa binmeye direnen kadın görevlilerden para istedi.

İkna edilerek sedyeye konulan kadın elindeki poşetinin yanında olmadığını görünce, yine taşkınlık yaptı. Ambulansa bindirilen kadının sağlık ekiplerine zarar vermemesi için bir polis memuru ambulansla hastane gitti.

Akli dengesi yerinde olmayan kadının 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?