1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Polise gözaltı kursu

YAKALAMA VE GÖZALTI KURSUNA KATILAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Adıyaman'da 'Yakalama ve Gözaltına Alma' kursuna katılan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarına sertifikaları verildi.

Vali Ramazan Sodan ve Emniyet Müdürü Mehmet Bilici tarafından kursa katılan polis memurlarına sertifikaları verildi. Diyarbakır, Elazığ, Mardin ve Adıyaman illerinden katılan 20 polis memuru dört gün süren eğitime katıldı. Dört gün süren eğitimde, yakalama ve gözaltına alma teknikleri, terörle mücadelede yaklaşım tarzı, terörle mücadelede operasyonel taktikler, yakalama yöntemleri ve operasyonel atış teknikleri konusunda eğitim verildi. Ders veren eğitimcilere de teşekkür belgesi verildi.

Vali Ramazan Sodan, terörle mücadelede yakalama ve gözaltına alma mevzuatının sürekli gözden geçirilmesi ve bu görevde bulunan personelin atış ve yakalama tekniklerinin geliştirilmesi ile olay yeri incelenmesi ve delillendirme teknikleri konusunda gelişimin sağlanmasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Emniyet müdürü Mehmet Bilici ise, kursa katılan polis memurlarının yeni bilgiler edindiğini ve bu bilgilerin meslek hayatlarında önemli faydalarının olacağını kaydetti.

YAKALAMA VE GÖZALTI KURSUNA KATILAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 13:53:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?