2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Polisin kafasına davul isabet etti

TFF 2. Lig 5. Grup'ta oynanan Şanlıurfaspor Adıyamanspor maçında bir taraftarın tribünden attığı davul, polis memurunun başına isabet etti 

TFF 2. Lig 5. Grup'ta oynanan Şanlıurfaspor Adıyamanspor maçının ardından olaylar çıktı. Şanlıurfaspor'un 3-1 yendiği maçın bitiş düdüğü ile rakip taraftarlar arasında söz atışmaları başladı. Yaşanan gerginlik daha sonra her iki takımın tartarları arasında kavgaya dönüştü. Polis olaya müdahale ederek kavganın büyümesini önlemeye çalıştı. Bu sırada Şanlıurfasporlu bir taraftar, Adıyamanspor taraftarlarına el kol hareketleri yapınca ortam tekrar gerildi. Bunun üzerine sinirlenen Adıyamanspor taraftarları ellerine geçen her şeyi sahaya atmaya başladı. 

Adıyamansporlu bir taraftar davulu sahaya fırlattı. Sahaya atılan davul, olayları yatıştırmaya çalışan bir polis memurunun başına isabet etti. Başına davul isabet eden polis memuru olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Polis daha sonra davulu atan taraftarı gözaltına almak isterken Adıyamanspor yöneticileri tarafından engellenmek istendi. Yaşanan olaylarda bir kişi gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 17:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?