1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Polisler öğrencilerle yürüdü

Adıyaman'da Trafik Haftası nedeniyle polisler, öğrencilerle beraber yürüdü.

Adıyaman'da trafik haftası nedeniyle protokolün, Emniyet mensuplarının, öğrencilerin ve vatandaşların katılımı ile yürüyüş gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Parkı önünde başlayan yürüyüş esnasında Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, vatandaşları selamladı. Yürüyüşe katılan öğrenciler ellerindeki pankartlarla vatandaşları trafik kurallarına karşı uyararak, trafikteki yanlışlıkların nelere mal olacağını belirttiler.

Adıyaman Valiliğe bahçesinde son bulan yürüyüşte Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, trafik kazalarında çok canlar kaybettiklerini belirterek, "Kazaların ne zaman, nerede geleceği belli olmaz. Kazaların çoğunluğu sürücü ve yaya faktörlerinden dolayı meydana gelmektedir. Trafik kurallarına uymak hayat kurtarmaktadır. Uygar bir toplum içerisinde trafik kurallarına uymak lazım. Uygar insan trafik kurallarına uyan insanlardır. Adıyaman'da son 20 yıl içerisinde Adıyaman nüfusu insanlarımız trafik kazalarında hayatını kaybetti. Trafikteki sorunlar sadece Trafik polisleri ile noktalanmaz. Bu sorunlara karşılık sürücüler ve yayalar ile birlikte çalışarak, trafik kurallarına uyarak kazaları en asgari seviyeye indirebiliriz. 2008 yılının ilk dört ayında Adıyaman'da trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşımız olmamıştır. Trafik kazalarında düşüş yaşansa da bizim istediğimiz seviyeye inmemiştir" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Trafik Tescil Müdürlüğünde görevde bulunan ve üstün hizmet anlayışı ile çalışan trafik polislerine taktir belgeleri verildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 15:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?