2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Polislerden megafonlu uyarı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kurban pazarını dolduran alıcı ve satıcıları megafonla uyarıyorlar. 

Polis otolarıyla kurban satışının yapıldığı noktalarda ekipler uyarılarda bulunuyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yankesicilere ve dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiğin altını çizdi. 

Polis ekipleri, megafonla yaptığı uyarılarda, dolandırıcılık olaylarından korunmak için tanımadıkları insanların sözlerine itibar etmemeleri gerektiği, sahtecilik olaylarından korunmak için alışverişlerde kullandıkları paraları kontrol etmeleri gerektiği belirtilerek, özellikle kalabalık yerlerde yankesicilik olaylarının yaşanmaması için çanta, cüzdan ve değerli eşyalara dikkat edilmesi, araçların içerisinde görünecek şekilde çanta, cüzdan, telefon ve değerli eşyaların bırakılmaması, kısa süreli dahi olsa aracınızın yanından ayrılırken mutlaka kapıların kilitlenmesi, bayram ziyaretlerine gidildiğinde kapı ve pencerelerinizin kilitli olmasına dikkat edilmesi, mezarlıklarda din istismarcılığı yapan şahıslarla itibar edilmemesi istendi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 17:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?