1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Protokol bayramlaştı

ADIYAMAN'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Adıyaman'da Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine, Vali Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Şevket Gürsoy, CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri, törene gelen herkesle tek tek bayramlaştı.

Adıyaman Belediyesi'nde vatandaşlar ile bayramlaşan protokol üyeleri, daha sonra Askeri Gazino'da askerlerin ve rütbelilerin, kapalı ve açık cezaevinde mahkumların, Adıyaman Polisevi'nde emniyet teşkilatının, kurumlarda kurum temsilcilerinin bayramını kutladı. Bayramlaşma töreni sevgi çocuk yuvasında noktalandı.

Bayramlaşma töreninde Vali Ramazan Sodan, bayramların birlik ve beraberliğin sergilendiği özel günler olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar, insanlık alemine ise barış getirmesini diledi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ise Adıyaman'da her zaman bayramın coşkuyla kutladığını belirterek konuşmasında, "Bizler burada bayramımızı kutlarken, sefalet içerisinde gözyaşı döken kardeşlerimizi de unutmayalım. Biz inancımızda kimseyi etnik kökeninden dolayı ayırt etmeyiz. İnsanı insan olduğu için severiz. İnsan yaratılanın en üstü ve önemlisidir. Bayramlar açılımlar için çok önemli katkılar sağlayacaktır. Tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

ADIYAMAN'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 14:58:05
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 16:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?