1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Psikiyatri hastaları moral depoladı

PSİKİYATRİ HASTALARI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Adıyaman Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi gören hastalar, düzenlenen eğlence programında gönüllerince eğlendi.

Adıyaman Devlet Hastanesi ve Sağlık Meslek Yüksek Okulu tarafından ortak organize edilen eğlence programında psikiyatri servisinde yatan hastalar, hemşireleri ve hemşire adayları ile gönüllerince eğlendi. Halaylar çeken psikiyatri hastaları, birbirinden güzel yöresel oyunları da ustaca oynadı. Hasta yakınları bu tür programların hastalara moral verdiğini söylediler.

Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet İnan, psikiyatri hastalarının sürekli morale ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Hastanemizde tedavi gören hastalar bizlerinde kardeşleri ve evlatları gibidir. Bütün imkanlarımızla hasta ve hasta yakını memnuniyeti için çalışıyor, hastalarımızı daha modern ve teknolojik imkanlarla tedavi edebilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Hasta ve hasta yakınlarının rahatlığının bizi de rahatlatacağı bilinciyle çabalıyoruz. Psikiyatri hastalarımız için bu program birçok tedaviden daha etkili olacaktır" dedi.

PSİKİYATRİ HASTALARI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 14:21:05
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 15:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?