7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

PTT Eskisaray Şubesi hizmete açıldı

PTT ESKİSARAY ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

Adıyaman PTT Başmüdürlüğü kent merkezinde 5. şubesini açtı. Hocaömer Cami karşısında açılan PTT Eskisaray Şubesi'nin açılış kurdelesini Vali Ramazan Sodan kesti. Yeni PTT şubesinin hayırlı olmasını dileyen Vali Sodan, PTT'nin hizmet ağını gitgide genişlettiğini ve güzel hizmetlere imza attığını söyledi.

Yeniliklerle PTT'yi geleceğe taşıma çabası içerisinde bulunduklarını dile getiren PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, "Adıyaman PTT Başmüdürlüğü olarak, mevcut şu anki işyerlerimiz PTT Merkez Müdürlüğü, Küçük Sanayi Sitesi, Bahçelievler Çarşı Şubesi, Harhar Semtinde Fatih şubesi dahil 4 iş yerine ilave olarak Hocaömer Cami yanında Eskisaray PTT şubesi, PTT Merkez Müdürlüğü yanında Koli-Kargo şubesini açarken de, Kuyulu köyünde bir PTT Acentesi açarak toplam 7 işyeri olarak hizmet yürütülürken, Besni ilçesinde

Üçgöz, Çakırhöyük, Kesmetepe ve Şambayat Beldelerinde PTT acentelikleri açarak şehir, köy demeden Adıyamanlıların hizmetine sunmuştur" dedi.

Açıkel, Adıyaman PTT olarak 'PTT Merkez, Şube ve Acentelerimize Gelin Hizmetimiz Görün' sloganı ile çalıştıklarını kaydetti.

PTT çalışmaları ile ilgili bilgilerde veren Açıkel:"PTT her geçen gün hizmet ağını genişletirken, mevcut hizmetlerini müşteri beklentilerini göz önüne alarak çalışanlarımızın da destek ve katkılarıyla çağdaş, ekonomik, güvenilir hale getirerek kalitesini yenileyerek ve iyileştirerek PTT'yi geleceğe taşıma çaba ve gayreti içerisindedir. Kurumumuz 2010 yılını telgraf yılı kabul ederek müşterilerine sunduğu hizmete farklı bir boyut kazandırmış olup, telgraf hizmetini daha yaygın, daha etkin hale getirerek

ve geniş kitleler tarafından kullanılması hedeflenmiştir. Bu kapsamda; telgraf otomasyon sistemi üzerinden yani 141 fono, fakstel hizmetinden kabul edilen telgraflar ile internet kullanan müşterilerimizin de internet aracılığıyla gönderebileceği düğün, sünnet yani tebrik ve temenni ve taziye mahiyetindeki telgraflarını gerek münferiden yapabilecekleri gibi işyerimizden e-telgraf abonelik sözleşmesi yaparak da her türlü telgraflarını gönderebileceklerdir" diye konuştu.

PTT ESKİSARAY ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI
PTT ESKİSARAY ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 12:06:04
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 15:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?