7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

PTT Kargo atağa geçti

PTT KARGO KABULÜ YÜZDE 500, DAĞITIMI YÜZDE 700 ARTI

PTT Adıyaman Başmüdürlüğü, PTT Kargo kabulünün yüzde 500, dağıtım hizmetinin ise son haftalarda yüzde 700 arttığını bildirirken, ilerleyen günlerde Başmüdürlük binası civarında Hısn-ı Mansur PTT Kargo şefliğinin açılacağını duyurdu.

PTT Kargo hizmetlerinin hem ucuz hem de güvenilir olduğunu vurgulayan PTT Başmüdürü Mustafa Açıkel, kargo kilogramının 50 kuruştan adrese gönderildiğini söyledi. PTT Kargo şefliğinin kısa sürede hizmete açılacağını müjdeleyen Açıkel, PTT kargo hizmetlerinin artık daha geniş ve rahat bir ortamda yapılabileceğine dikkat çekti. Açıkel, "Kargo hizmetlerinin ayrı bir yerde olması binamızdaki sıkışıklığı da bir nebze olsun giderecek. Böylelikle kargoların muhafazası daha rahat bir şekilde sağlanabilecek, personellerimiz daha rahat çalışarak daha kaliteli hizmet sunacaklar. Daha önce vatandaşlarımız buraya kadar araçları ile gelemiyorlardı. Kiraladığımız dükkanda açılacak olan şefliğin ulaşımı da rahatlıkla sağlanabilecek, vatandaş kolisini kapının önüne kadar aracıyla getirebilecek. Açılacak olan şefliğin yanı sıra vatandaşlar PTT Kargo işlemlerini, kent genelinde açılan şubelerinde de kolaylıkla yapabilirler" dedi.

PTT'nin parasal posta ve diğer hizmet dallarında da her geçen gün kendisini yenilerek, hizmet kalitesini arttırdığına dikkat çeken Açıkel, posta çek hesabı açtırmak isteyen vatandaşları da PTT şubelerine davet etti. PTT Bank hizmetlerini her geçen yaygınlaştığını kaydederek, herkesin PTT Çek hesabı açtırması gerektiğinin altını çizen Açıkel:"PTT Bank müşterileri havale-ödeme gibi işlemleri kolaylıkla yapabiliyor. Üstelik bu hizmeti hem ucuz, hem de pratik bir şekle zaman kaybı yaşamadan yapıyorlar. Çek hesabı açtıran vatandaşlarımızdan genel işlem ücreti olan 5 TL'den fazla ücret talep edilmiyor, yıl içerisinde herhangi bir kesinti yapılmıyor. Posta çek hesabını en fazla esnaflar ve ticaret ile uğraşanlar kullanmaya başladı. Çünkü PTT Bank kartı ile sadece para alış-verişi değil bunun yanı sıra fatura, banka borcu gibi her türlü ödemelerde yapılabiliyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 12:21:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?