1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Rehabilitasyon merkezi yenileniyor

Adıyaman 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi, depreme karşı güçlendirilirken, çevre düzenlemesi yeniden yapılıyor.

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından gönderilen ödenek ile Adıyaman 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor.

Vali Ramazan Sodan ve Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Akgün, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin binası depreme karşı güçlendirilirken, uzay çatısı yenilendi, iki adet kamelya yapıldı ve bahçesi kilitli parke taş döşendi.

Vali Ramazan Sodan, deprem güçlendirmesi ve yeni çevre düzenlemesiyle birlikte 80. Yıl Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin sil baştan yenileneceğini dile getirerek, “Kurban Bayramı’ndan önce buradaki çalışmalar sona erecek. Yaklaşık 300 bin YTL’ye ihale edilen çalışmalarımız sonrasında çocuklarımız daha güvenilir ve güzel bir merkezde kalacaklar. İnşaat çalışmaları nedeniyle yatılı bölge okuluna yerleştirilen çocuklarımız bayram öncesi tekrardan buraya getirilecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 19:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?