1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Rektör engelli öğrencilerle buluştu

REKTÖR GÜNDÜZ, ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE TOPLANTI YAPTI

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. DR. Mustafa Gündüz, üniversitede okuyan engelli öğrencilerin sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Meslek Yüksek Okulu Ağırlama Hizmetleri Salonu'nda engelli öğrencilerle yaptığı toplantılarda onların sıkıntılarını dinledi. Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abuzer Yücel, Prof. Dr. Atike Nazik ve engelli öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, engelli öğrencilerin rahat bir şekilde öğrenim görmeleri için gerekli çalışmaların imkanlar dahilinde gerçekleştirileceğini söyleyerek, "Üniversitemizde görme, ortopedik ve işitme engelli olmak üzere toplam 23 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin yüksek düzeyde öğrenim, eğitim ve kültür düzeyine sahip olma yolundaki çabalarına, üstün medeniyet dünyasında verimli ve sorumluluk sahibi bireyler olma yolundaki azimlerine, gelişen bilgi teknolojisi ışığında katkı sağlamak

amacıyla çalışmalar yapmak bizim hedefimizdir. Bu konuda çalışmalarımız devam edecektir. Ayrıca Engelli Öğrenci Birimi oluşturularak, engelli öğrencilerimizin sorunlarının daha iyi tespit edilmesi için birebir görüşmeler yapıldı. Engelli öğrencilerimizin rahat etmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

REKTÖR GÜNDÜZ, ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE TOPLANTI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 15:57:04
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 16:04:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?