1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Rotary Kulübünden giysi yardımı

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü, belediye bünyesinde kurulan 'Al Getir, Gel Götür' yardım servisine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 250 parça giyim bağışında bulundu.

Giysi yardımlarını yardım servisine bağışlayan Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü üyeleri ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, 'Al Getir, Gel Götür' yardım servisinde bir araya geldi.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü'nün, sosyal, kültürel ve yardım faaliyetleriyle göz dolduran bir kulüp olduğunu belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım servisimize bağışta bulunan kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Servisimiz Adıyaman'daki dernek, kulüp ve kişilerin de desteği ile hizmetlerine devam etmektedir" dedi.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Sadık Köroğlu ise amaçlarının yardımların yerine ulaşması olduğunu belirterek, "Kulüp üyelerimizin eşleri, çocukları ve yakın çevresinin katkılarıyla 250 parça kullanılabilir giyim malzemesini toplumun en yoksul kemsine yardım ulaştırmayı hedefleyen yardım servisine verdik. Verdiğimiz malzemeler içerisinde çanta, ayakkabı, kaban, pantolon gibi giyim malzemeleri bulunuyor" şeklinde konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 17:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?