7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Rüzgarı fırtınaya çevirmek istiyoruz!

CHP MYK ÜYESİ ÖZCAN ADIYAMAN'DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Emine Özcan, Adıyaman İl Başkanlık binasını ziyaret etti. Kadın Kolları'ndaki yapılanma için Adıyaman'a gelen Özcan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kadın milletvekili çıkarılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini ve demokrasi anlayışının giderek kötüleştiğini ileri süren Özcan, "Kötü bir referandum süreci yaşadık. Ülkemizde, ayrıştıran, kutuplaştıran bir siyasi hava var. Bunun dozu giderek artırılıyor. Biz kadınları, zor ve mücadele gerektiren günler bekliyor. Tüm engelleri, alnımızın akıyla aşmak için işbirliği yapmalıyız. 2011 seçimlerine iddialı hazırlanıyoruz. CHP, bu seçimler öncesi, kadın ve gençlik kollarının üstün çabaları ile iktidar olacaktır" dedi.

Eski Genel Başkanları Deniz Baykal'a yapılanı etik bulmadıklarını da sözlerine ekleyen Özcan, "Böyle gitmemeliydi diye düşünüyoruz. Ama yerine gelen Kemal Kılıçdaroğlu ile de partimiz yeni bir rüzgar yakalamıştır. Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin yakaladığı rüzgarı fırtınaya çevirmek istiyoruz. Kadın kolları olarak hep beraber çalışmalarımızı yürüteceğiz. Partimizi iktidara taşımak için gereken her türlü çalışma ve özveriyi yapmaya hazırız" diye konuştu.

CHP MYK ÜYESİ ÖZCAN ADIYAMAN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2010 Cuma 17:20:03
Güncelleme :29 Ekim 2010 Cuma 17:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?