6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Saadet Partisi'nden STK'lara ziyaret

SAADET PARTİSİ'NDEN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE ZİYARET

Saadet Partisi tarafından Adıyaman'da düzenlenecek olan bir konferansa katılmak üzere kente gelen Saadet Partisi 21. Dönem Karabük Milletvekili Av. Hayrettin Dilekcan ve il teşkilatı Sivil Toplum Örgütlerini (STÖ) ziyaret etti.

'Gönüllü Kardeşlik' konferansına konuşmacı olarak katılmak üzere Adıyaman'a gelen Dilekcan, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Karaman, Adıyaman eski Belediye Başkanı Abdulkadir Kırmızı, Saadet Partisi İl Sorumlusu Fatih Çiçek ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte STÖ'leri ziyaret etti. Dilekcan ve beraberindeki heyetin ilk ziyaret ettikleri sendika Türkiye Kamu-Sen'in Adıyaman şubesi oldu. Burada Şube Başkanı Şemsettin Ağar tarafından karşılanan Saadet Partisi

heyeti, Türkiye gündemine ve Adıyaman'da yapılan faaliyetlere ilişkin kısa süre sohbet etti.

Ziyaret esnasında Saadet Partisi ile iyi diyaloglar kurduklarını dile getiren Türkiye Kamu-Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar, gönül verdiği partiyle bile bu kadar sık görüşmediğini ifade etti. Saadet Partisinin Adıyaman'ın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydeden Ağar, sorunların kavgayla değil, diyaloglarla çözülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Daha sonra Memur-Sen, Sanayi ve Ticaret Odası, Eğitim-Sen ve Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Saat Partisi heyeti, ziyaretler esnasında Türkiye'de ki çalışmalarla ilgili gidişatı değerlendirdi.

Adıyaman'da bu tür ziyaretleri zaman zaman gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Alkayış, Milletvekilleri ile birlikte ziyaretleri tazelediklerini belirtti.

Adıyaman'a 30 yıl aradan sonra tekrar gelebilmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Saadet Partisi 21. Dönem Karabük Milletvekili Av. Hayrettin Dilekcan ise, en son 1979 yılında Kahta ilçesine giderken Adıyaman'ı gördüğünü söyledi. Siyaset vesilesiyle bu bölgeyi sık sık gezdiklerini bu kapsamda Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya'ya ziyaretler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Dilekcan, "Adıyaman'a gelmek bu güne nasipmiş. Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ülkenin insanıyız. Huzur,

kardeşlik ve adalet içerisinde mutlu bir şekilde yaşamayı arzuluyoruz. Dostlukların artmasını diliyoruz. Bizde çalışmalarımızla her zaman emekçinin yanında olduk" dedi.

Saadet Partisi olarak geçmişimiz, geleceğimizin kefilidir diyen Dilekcan, Saadet Partisinin uyguladığı ekonomik programın şu ana kadar kimse tarafından uygulanmadığını vurguladı. Tercih edilen modelin yanlış bir model olduğunu kaydeden Dilekcan,"Siyasi görüşler farklı olabilir fakat ülkenin kalkınması ve gelişmesi için birlik ve beraberliğin sağlanması gerek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 15:10:04
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 15:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?