6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Saadet üniversitede

SAADET PARTİSİ'NDEN REKTÖR GÜNDÜZ'E ZİYARET

Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve Adıyaman Belediyesi eski Başkanı Abdulkadir Kırmızı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz'ü ziyaret etti.

Saadet Partisi Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle yakından ilgilenen Rektör Gündüz, misafirleriyle sohbet etti. Her geçen gün gelişen Adıyaman Üniversitesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Rektör Gündüz, Adıyaman'ın ve üniversitesinin gelişmesi için büyük bir şevkle çalıştığını belirtirken, zaman zaman muhaliflere sitemde de bulundu.

Adıyaman Üniversitesi'nin çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirdiğini söyleyen Alkayış, "Üniversitemiz gerek akademik çalışmaları gerek fiziki anlamda kendisinden söz ettiriyor. Üniversitenin yaptığı çalışmaları destekliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Gündüz ise, Saadet Partisinin üniversiteyle ilgili sorunlarda siyaset üstü bir duruş sergilediğini ifade etti. Ziyarette Adıyaman Belediye eski Başkanı Abdulkadir Kırmızı'yı görmekten ayrıca mutlu olduğunu kaydeden Gündüz, "Adıyaman'a hizmet etmiş çok değerli bir büyüğüm Abdulkadir Kırmızı beyde beni ziyaret ederek onurlandırdı. Kendilerine de hem hizmet ettiği dönem itibari ile hem de sonraki süreçte üniversiteye yönelimi ve üniversitenin sorunları çözümüne yönelik ortaya koyduğu gönül dolusu tavırları nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

SAADET PARTİSİ'NDEN REKTÖR GÜNDÜZ'E ZİYARET
SAADET PARTİSİ'NDEN REKTÖR GÜNDÜZ'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 18:07:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 10:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?