1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Saddam'ın Askerleri'ne kargo engeli

Adıyaman'da Saddam'ın Askerleri filminin gerçekleştirilen galasında, film şeridi kargo tarafından zamanında getirilemeyince 2 dakikalık fragmanı izlendi.

Senaryo yazarı ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata, manken ve oyuncu Tuğba Özay, oyuncu Yusuf Özpolat geldikleri Adıyaman'da filmi izleyemeden ayrıldı.

Yolcu Ezgi Evi'nde kahvaltı yapan ekip, filmin kargoda kaldığını ve sinemaya gelmediğini öğrenince şok oldu. Adıyaman Aile Kültür Sineması'na giden film ekibi, kendilerini bekleyen vatandaşlara kötü bir sürpriz yaptı. Filmin galasına gelen Vali Ramazan Sodan da filmi izleyemeyeceğini anlayınca şaşkınlığını gizleyemedi. Özay, kötü sürprizi 1 Nisan şakası değil, 1 Mayıs şakası olarak değerlendirirken, filmi izlemeye gelen vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Şavata görücüye çıktıklarını belirterek, "Kargoda yaşanan aksaklıktan dolayı filmi şimdi izleyemiyoruz. Ama filmimiz bu akşamdan itibaren burada da gösterilecek. Filmin büyük ilgi göreceğine inanıyoruz" dedi.  Manken Özay, filmin sinema severlerin beğenisine sunulacağını ve tam puan alacağını dile getirdi.

Oyuncu Yusuf Özpolat ise, yaşanan aksiliklerin ilk günlerden beri sürdüğünü ve bu aksiliği garipsemediğini dile getirerek, "Yaşanan bu durum bana garip gelmedi. Çünkü Altın Portakal'da başlayan aksilikler burada da devam ediyor. Bu aksiliklere rağmen biz yine de aslanlar gibi sinema salonlarını dolduracağız" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise durumu rezalet olarak değerlendirirken, sinema salonunda filmin iki dakikalık fragmanı izlendi. Özay, diğer oyuncuları beklemeden ve fragmanı izlemeden sinema salonundan ayrıldı. Gani Rüzgar Şavata sinema salonunda, davetlilerden özür diledi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 22:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?