1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Şafak Operasyonu

Adıyaman'da gençlere uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Adıyaman merkez, Kahta ilçesi ve Diyarbakır'da eş zamanlı olarak 8 adrese operasyon düzenlendi. Kar maskeli özel harekatçı polislerin de içinde bulunduğu yaklaşık 80 polis şafak vakti 8 adrese operasyon düzenledi.

Öğrencilere ve gençlere yönelik uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarını takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu satıcılarına darbe indirdi. Şafak vakti ikametlerde yapılan operasyonda özel harekat polisleri ikametlerin etrafında kuş uçurtmadı.

İkametleri didik didik arayan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bir şahsın evinde 1 adet kuru sıkıdan dönme tabanca ve 1 kilo 247 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda Ö.E, Z.P, B.B, Ş.A, M.D, H.Y ve U.T. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalandı. Operasyonlar kapsamında 2 kişinin yakalanması yönünde çalışmalar devam ediyor.
Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 7 kişi emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 14:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?