1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sağlam'a kahvaltılı veda

Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanesi tarafından Emniyet müdürü Mustafa Sağlam'a yeni görev yerine gitmeden önce kahvaltı verildi.

Hastanenin kafeteryasında verilen kahvaltıya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Murtaza Yetiş, Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Etlik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı, hastanenin idari personeli ile bazı doktorlar katıldı. Kahvaltı sonrasında bir süre sohbet eden davetliler, hastane ve emniyet teşkilatının birlikte güzel çalışmalara imza attıklarının ifade ettiler.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Murtaza Yetiş, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın Adıyaman'da çok güzel işlere imza attığını ve Diyarbakır'da da aynı başarıyı göstereceğini vurgulayarak, yeni görevinde başarılar diledi.
Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ise, Adıyaman halkının polis teşkilatıyla sürekli iyi ilişkiler içerisinde olduğunu, vatandaşların hem polis teşkilatına güvendiği hem de, kendisini güven içersinde hissettiğini belirterek, Diyarbakır'da da aynı güven duygusunu aşılamak istediklerini vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 16:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?