1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sağlık il müdürlüğü yeni binasında

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü, yeni binasında vatandaşlara hizmet sunmaya başladı.

Daha önce Valilik binasının ikinci katında vatandaşlara hizmet veren Sağlık Müdürlüğü; Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin yanında bulunan kendine ait binada hizmet vermeye başladı. Sağlık Müdürlüğüne bağlı bütün birimler Sağlık Müdürlüğünün yeni 3 katlı binasına taşındı. Yeni bina ile vatandaşlara daha modern hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş, son yıllarda sağlık sektöründe gelişmelerin yaşandığını kaydetti.

Sağlık Müdürlüğü olarak 30 yıldır hükümet binasının 2 katında dar bir mekanda vatandaşlara hizmet verdiklerini kaydeden Taş, son yıllarda sağlık alanındaki gelişmelere paralel olarak sağlık müdürlüğünün de gelişim sağladığını belirterek, "Yeni oluşan şubeler birimler iş yükümüzü arttırdı. Bu nedenle fiziki mekan yetersizliği yaşıyorduk. Sağlık Yüksek okulu olarak daha önce kullanılan bu binamızın bir kısmını mart ayından itibaren ağız ve diş sağlığı merkezi olarak hizmete açtık. Binanın geriye kalan kısmını da 4 ay süren tadilat projesi sonrasında Sağlık İl Müdürlüğü binası yaptık. Burada bütün birimlerimizi bütün şubelerimizi yerleştirdik. Artık personellerimiz daha rahat ve daha ferah mekanda çalışmaktadır" dedi.

Yeni binanın personelin verimliliğini arttıracağına inandığını kaydeden Taş, "Yeni bina Adıyaman'ın sağlık politikalarının iyi yönde gerçekleşmesinde etkin rol alacak. Ben bu nedenle bugünü sağlık müdürlüğü olarak bir milat olarak kabul ediyorum. Çünkü 30 yıldır kendimize ait olmayan binada hizmet verirken, bugün kendi binamızda hizmet veriyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 12:33:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA CENGİZ GÜRLER IP: 81.213.99.xxx Tarih : 20.10.2008 12:48:20

BGİNANIN TAŞINMASI ÇOK GÜZEL BİR ŞEY AMA BİNANIN ADRESİ BU HABERDE YAZILI BİR ADRES BULAMADIM HİZMET YERİNİZİN ADRESİNİ YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM SADECE BEN DEĞİL TÜM ADIYAMANLILAR DAHA RAHAT6 SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE ULAŞACAKTIR