1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sağlık personeli için kampanya

Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Hacı Mehmet Sever, sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için dilekçe kampanyası başlattı.
Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı dilekçe kampanyası başlattıkları açıkladı. Sendika binasında yapılan basın açıklamasında sağlık sektöründe 50 bin sözleşmeli personelin bulunduğuna dikkat çeken Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Hacı Mehmet Sever, sözleşmeli çalışmaların bir takım sıkıntılarını olduğunu belirtti. Türk Sağlık-Sen olarak sözleşmeli personelin kadrolu personel olması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını dile getiren Sever, başlatılan kampanya ile mücadelelerini devam
ettirdiklerini vurguladı. Sever, "Hiç kuşkusuz sözleşmeli çalışanlara kadro verilmesi için yapılan mücadele büyük ve zor bir mücadeledir. Türk Sağlık-Sen olarak tüm sözleşmeli sağlık çalışanlarını bu mücadelemize çağırıyoruz. Bu mücadelenin ilk adımı olarak dilekçe kampanyasını başlattık. Toplanan dilekçeler Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve siyasi parti grup başkan vekillerine gönderilerek 'yeter artık' denilecektir. 50 bin kişinin sorununu çözme noktasında çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 12:00:14
Güncelleme :25 Ocak 2009 Pazar 12:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?