6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Sağlıkta 2007 senesi nasıl geçti?

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş başkanlığında biraraya gelen başhekim ve hastane müdürleri, 2007 yılında sağlık alanında yapılan hizmetleri değerlendirmeye aldı.

Adıyaman Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, 2007 yılı değerlendirme toplantısına sağlık müdür yardımcıları, hastane başhekimleri ve hastane müdürleri katıldı. Toplantıda, 2007 yılında sağlık hizmetlerinin kalitesi bakamından önemli bir mesafe katedildiği vurgulanırken, Adıyaman'da son beş yılda önemli gelişmeler sağlandığı kaydedildi.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan hizmetlerin daha da artarak devam edeceğini dile getirerek, elde edilen verilerin olumlu yönde ilerlediğini söyledi. Taş, "İl ve ilçelerde bulunan sağlık kuruluşlarındaki yetkililerin katılımıyla sağlık kurul toplantısı yaptık. Bu toplantıda 2007 yılında hastanelere yapılan yatırımlar, yapılması gereken yatırımlar ve verilen hizmetleri ele aldık. Sağlık alanında yapılan hizmetleri istatistiklerle ele alarak, gerçekleşen iyileşmeler, sorunlar ve biz bekleyen sıkıntıları masaya yatırdık" dedi.

2008 yılında daha verimli çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Taş, "2008 yılı içerisinde hizmetlerimizi daha verimli ve etkin sunumunu gerçekleştirmeye çalışacağız. Kısa, orta ve uzun vadeli sağlık programlarımızın gözden geçirdik. Son beş yıl içersinde bütün hastanelerimizde sağlık alanının gelişimi noktasında ciddi iyileşmeler var. Bunu vatandaşlarımızda yakın en gözlemliyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 15:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?