6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Sahabe kabrine minibüs seferleri

SAHABE KABRİNE MİNİBÜS SEFERLERİ

Samsat-Adıyaman minibüs seferleri yapan dolmuşlar bundan böyle Sahabe'ye de yolcu taşıyacak.

SS 17 Nolu Samsat Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Basri Ertan, bundan böyle Adıyaman ve Samsat arasında bulunan sahabe Safvan bin Muattal'ın kabrinin bulunduğu alana da yolcu taşıyacaklarını duyurdu. Başkan Ertan, yaptığı açıklamada uzun zamandır vatandaşların bu konuda talepleri olduğunu belirterek seferlerin Adıyaman'dan veya Samsat'tan Sahabe'ye gitmek isteyen vatandaşlar için büyük bir kolaylık ve hizmet olacağını kaydetti.

Adıyaman'dan Sahabe'ye gidiş ücretinin 4 TL, Samsat'tan ise 1 TL olacağını söyleyen Başkan Ertan, vatandaşların yol ayrımında bırakılmayacağını, kabrin bulunduğu alana götürülüp yine aynı alandan alınacağını açıkladı. Ertan, "Arabası olmayan vatandaşlarımız Sahabe'ye gidemiyor veya giderken zorluk çekiyordu. İlçemizin turizm hareketliliği, Sahabe'nin daha kısa sürede tanınması ve vatandaşlarımızın huzuru için bu kararı aldık. Yöremizde tek mesire alanı olan Sahabe'ye piknik için gidecek olan vatandaşlarımız bile rahatlıkla ve daha ekonomik olarak gidebilecekler. Kooperatif olarak müşterilerimizin taleplerinin karşılanması noktasında bütün imkanlarımızı kullanacağız" dedi.

Ertan, bu hizmeti sunarken para kazanmaktan çok memlekete hizmeti esas aldıklarını belirtirken şimdiye kadar araçların önünde yazan 'Samsat-Adıyaman' yazılarının da 'Samsat-Sahabe-Adıyaman' olarak değiştirildiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2010 Pazar 18:17:00
Güncelleme :26 Eylül 2010 Pazar 18:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?