1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Şambayatspor:3 - Malatya B.spor:1

ŞAMBAYATSPOR:3 - MALATYA BELEDİYESPOR:1

2009-2010 3. Erkekler Voleybol Ligi C Grubunda mücadele eden Şambayatspor kendi saha ve seyircisi önünde Malatya Belediyespor'u 4 set oynanan karşılaşma sonunda 3-1 mağlup etti.

Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, Şambayat Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Gültekin Köybaşı, Üçgöz Belediye Başkanı Ali Özer, Voleybol İl Temsilcisi Nedim Yardımcı, İş adamı Basri Tekindağ ile Şambayatsporlu taraftarlar izledi. Yüksek tempolu çekişmeli geçen maçta taraftarlar takımlarını heyecanla destekledi. Türkiye'de profesyonel ligde mücadele eden tek belde takımı olan Şambayatspor, kendi gurubunda averajla ikinci sırada bulunuyor.

Karşılaşma sonrası Şambayatspor'un voleybol liginde Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil ettiğine inandığını söyleyen Voleybol İl Temsilcisi Nedim Yardımcı, galibiyetin sevincini yaşadıklarını dile getirerek, ileride ki müsabakalar için tüm sporseverleri müsabakaları izlemeye davet etti.

Şambayatspor'un geçen yıllarda sponsorluğunu üstlenen ve bu sezonda maddi desteklerde bulunan iş adamı Basri Tekindağ, bir belde takımının böyle başarılar elde etmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Şambayatspor'u kutlayan Tekindağ, belde ve takıma en büyük katkıyı Karakol Komutanı Gültekin Köybaşı'nın sağladığını ifade etti.

Verilen desteklerin meyvesini gördüklerini belirten Tekindağ, imkanlar ölçüsünde gençleri spora teşvik amacıyla desteklerinin devam edeceğini açıkladı. Şehir ve üniversite takımlarının ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden çekildiğini vurgulayan Tekindağ, belde takımının bütün olumsuzluklara rağmen ayakta durduğunu sözlerine ekleyerek, konuşmasına şöyle devam etti:" Kayseri Erciyes ve Van 100. Yıl Üniversitesi voleybol takımları maddi sıkıntılar nedeniyle ligden çekildi. Şambayatspor, geçen hafta Elazığ'ı kendi evlerinde 3-2 mağlup etti. Bu hafta da Van 100. Yıl Üniversitesi voleybol takımıyla karşı karşıya geleceklerde fakat Van 100. Yıl Üniversitesi ligden çekildiği için bu haftayı bay kapatacak. Takımımıza destek ve başarılar diliyorum."

ŞAMBAYATSPOR:3 - MALATYA BELEDİYESPOR:1
ŞAMBAYATSPOR:3 - MALATYA BELEDİYESPOR:1
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 12:40:00
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 22:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?