1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Samsat'ta seçim güvenliği toplantısı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Kaymakam Ahmet Dilsiz başkanlığında seçim güvenlik toplantısı yapıldı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilçede huzur, güven ve demokratik bir ortamda vatandaşların oylarını kullanabilmeleri amacıyla, Samsat Cumhuriyet Konferans salonunda toplantı yapıldı. Kaymakamı Ahmet Dilsiz başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Kandemir ve İlçe Emniyet Amiri Levent Artut ile parti ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve il genel meclis üye adayları ile toplantı yapıldı.

Toplantıda Kaymakam Ahmet Dilsiz, seçimlerin demokrasilerin gereği olduğunu idare ve ilçemizde görev yapan kolluk kuvvetlerinin seçimlerin sağlıklı bir şekilde geçmesi için bütün önlemlerin alındığını belirtti. Dilsiz, "Bütün adayların eşit şartlarda çalışabilmesini sağlama görevimizi temin etmek için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızın özgür iradeleri ile oy kullanmalarını ve seçimin bir bayram havasında, şölen biçiminde güzel geçmesini sağlamak için gerekli ortamı hazırlamaktayız. Eşitlik, tarafsızlık ilkeleri doğrultusunda idare olarak bütün parti ve adaylara eşit mesafede ve tarafsız konumdayız" şeklinde konuştu.

Bütün parti ve adaylardan çevre ve gürültü kirliliğine dikkat edilmesini isteyen Kaymakam Dilsiz, milli servetin heba olmasına meydan vermeden, israfı önleyerek afiş veya broşür asılması veya dağıtılmasında azami dikkat edilmesini beklediklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 18:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?