1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sanatçılar engelliler için sahne aldı

Güneydoğu Engelliler Derneği’ne gelir sağlamak için gelen Adıyaman'a gelen sanatçılar kendilerini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Güneydoğu Engelliler Derneği tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Adıyaman'a gelen Pop Müzik Sanatçısı Murat Başaran, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurettin Rençber ve Gülistan Yaşar ile Sanatçı Mehmet Arslan kendilerini izlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Atatürk stadında verilen konserde katılımcılar gönüllerince eğlendi. Güneydoğu Engelliler Derneği tarafından düzenlenen müzik şöleninde üyeler dans edip, halaylar çekti.

Bu konserden elde edilecek gelirle dernek üyelerine akülü araba ve tekerlekli sandalyelerin alınacağını kaydeden Güneydoğu Engelliler Derneği Başkanı Abidin Harputluoğlu, katılımın güzel olduğunu dile getirerek, "Bu konseri dernek üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için düzenledik. Bu konseri veren sanatçılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konser için 10 bin bilet bastırdık fakat bu biletlerden ancak 4 binini satabildik. Geçtiğimiz gün bilet satışlarına baktığımda bu kadar katılımın olacağını beklemiyorduk. Fakat bilet satışları son gün arttı. Bu tür faaliyetlerin devamını yapmayı düşünüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 17:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?