1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Sanayi sitesi genel kurulu

Besni Küçük Sanayi Sitesi yapı kooperatifi 2008 yılı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Kooperatifin Kayaardı Mevkii inşaat alanında yapılan genel kurul toplantısında yeni yönetim belirlendi. Genel kurula Kaymakam Hulusi Şahin, Adıyaman AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, siyasi parti temsilcileri ile kooperatif üyeleri katıldı. 141 üyenin katıldığı olağan genel kurulda 16 maddeden oluşan gündem maddeleri görüşüldü. 2008 yılı olağan genel kurul toplantısında 4 yıl görev yapacak olan yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste halinde girilen seçimlerde Haydar Gülten'in yönetim kurulu başkanlığında Haci Arslan, Kemal Can, Erol Özbay, Halil Yıldırım, Serdar Meşen ve Vakkas Akdeniz yönetime seçildi.

Besni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Haydar Gülten, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, üyelere şükranlarını bildirdi.
Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise, küçük sanayi sitesi yapı kooperatifinin önem taşıyan bu kuruluşun bitirilmesinin heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Bizler gerek iş makineleriyle gerekse proje ve yapılması gerekenler konusunda çaba sarf ederek sanayi sitemizin bitirilmesi konusunda yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sanayi Sitemiz Besni'ye hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 23:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?