1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Seçim çalışmaları hızlanıyor

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmaları hız kazanmaya başladı.

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Hasancık Beldesinde bulunan AK Parti karargahını ziyaret etti.

Hasancık Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Faik Baki Yılmaz'a seçim çalışmalarında destek veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Hasancık beldesinde partililerle biraya geldi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Hasancık Belediye Başkan adayı Faik Baki Yılmaz, AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Seçim çalışmaları kapsamında partililere her gece çiğ köfte ziyafeti yaşatan Belediye Başkan adayı Yılmaz, Hüsrev Kutlu için 8 leğende çiğ köfte yoğurttu. Partililerle sohbet eden Hüsrev Kutlu, seçim çalışmaları kapsamında gezilerin devam ettiğini söyledi.

Adıyaman halkının AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok güzel bir teveccühü olduğunu dile getiren Kutlu, ”Halkımız bu seçimlerde bu teveccühü sandığa yansıtacaklardır. Hasancıkta da başlayan çok güzel hizmetler var. Bu hizmetlerin tamamlanması için halkımızdan başkanımıza bir 5 yıl daha destek vermelerini istiyoruz. Halkın desteğinin başkanımıza tam. Başkanımızın başkanlığa devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Partililerin çalışmalar esnasında taleplerinin olduğuna değinen Kutlu, ”Talepleri aldık. Olacaklara olacak, olmayacaklara olmayacak dedik. Biz halkımıza vaat ettiklerimizi seçim sonrasında unutacak değiliz. Sonuç itibari ile seçim sonrasında da burada olacağız. Siyasetçi en yalan söyleyemeyecek kişi olmalıdır. Çünkü halkla daima yüz yüzedir. Seçim sonrasında sözlerimizin arkasında olduğumuzu herkes görecektir” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?