1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Şehit aileleri yalnız değil

ŞEHİT POLİS AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yetkililer tarafından şehit polis ailesine yapılan bayram ziyaretinde duygulu anlar yaşandı.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erkan, Sağlık Grup Başkanı İlyas Öner ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Reşat Turanlı, Kahta'da şehit polis ailesine bayram ziyaretinde bulundular.

Geçen yıl Gaziantep'te görev yaparken yüzmek için gittiği Fırat Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden Sait Tunçmen'in Karşıyaka Mahallesi'ndeki baba evini yetkililer ziyaret etti. Şehit Polis Memuru Sait Tunçmen'in babası Mehmet Tunçmen'in bayramını kutlayan yetkililer aileye tekrar başsağlığı dileyip devlet olarak yanlarında olduklarını bildirdiler.

Devletin her zaman yanlarında olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen şehit polis babası Mehmet Tunçmen çocuğunun böyle bir olay sonucu şehit olmasından dolayı çok üzüldüklerini ifade etti. Mehmet Tunçmen, "Ben evlatlarımı devletimize, milletimize faydalı bireyler olsunlar diye yetiştirdim. Çok şükür ki bütün çocuklarım da benim yetiştirdiğim gibi devletlerine hizmet ediyorlar. Belki bir oğlumu kaybetmiş olabilirim ama Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan bir çok evladım oldu. Onlar beni asla yalnız bırakmıyorlar. Özellikle İlçe Emniyet Müdürümüz Bülent Erkan beni hiç yalnız bırakmıyor. Ona gerçekten çok minnettarım" dedi.

ŞEHİT POLİS AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 16:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?