6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Şehit ailesine şahadet belgesi

ŞEHİT AİLESİNE ŞAHADET BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Abidin Tarıkolu'nun ailesini ziyaret ederek Şahadet Belgesi takdim etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun ailesine Şahadet Belgesi verildi. Vali Ramazan Sodan ve Adıyaman Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık tarafından, şehit babası Ramazan Tarıkolu'na verildi.

Besni Kaymakamı Aytaç Akgül, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Besni Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mevlit Yıldırım, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Başkanı Süleyman Bayır ile birlikte çok sayıda kişi törene katıldı.

Vali Ramazan Sodan burada yaptığı konuşmada, "Terör çok kötü bir şeydir. Hem emellerimize hem milletimize büyük zararlar vermektedir. Bunların olmamasını ve son bulmasını istiyoruz. Zarardan başka hiçbir menfaati yoktur. Terör örgütleri cahilce ve adice milletimizi birbirine düşürmekten başka bir işe yaramamaktadır. Dış güçlerin oyununa gelerek bu tür terör eylemlerini yapmaktadırlar. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 15:24:03
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 16:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?