6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Şehit asker için mevlit okutuldu

ŞEHİT ER BAYIR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

2001 yılında Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde şehit düşen Er Sabri Bayır için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Adıyaman merkeze bağlı Ekinciler köyünde okutulan Mevlid-i Şerife Vali Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Türkiye Harp Malulleri Gazi, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şubesi Başkanı Süleyman Bayır ve dernek üyeleri ile şehit yakınları katıldı. Mevlidin ardından protokol üyeleri, 2003 yılında şehit olan Doğan Yarlıgaş ve 2005 yılında şehit düşen Zeynelabidin Ateş'in de kabrini ziyaret ederek dua etti.

 

Şehitlerin devletin ve milletin şehidi olduğunu söyleyen Vali Ramazan Sodan, "Şehitlerimiz devletimizin milletimizin şehitleridir. Biz de devlet olarak bu mevlit de bulunmak istedik. Allah'tan bütün şehitlerimize rahmet, ailelerine de sabırlar diliyoruz" dedi.

TÜMŞAD Şube Başkanı Süleyman Bayır da, devletin kendilerine gerekli desteği verdiğini dile getirerek şunları söyledi: "Devlet erkanı her zaman yanımızdadır. Desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemiyorlar. Bu konuda Adıyaman olarak şanslıyız. Bu nedenle Şehit ve Gaziler Derneği olarak devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyorum."

ŞEHİT ER BAYIR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
ŞEHİT ER BAYIR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2010 Pazar 11:25:05
Güncelleme :28 Şubat 2010 Pazar 11:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?