1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandı

Şanlıurfa'dan Adana'ya göreve giderken geçirdiği trafik kazasında şehit düşen polis memuru, son yolculuğuna gözyaşları arasında, meslektaşlarının omuzlarında uğurlandı.

Adana'da geçirdiği trafik kazasında görev şehidi olan polis memuru Ümit Özet, memleketi Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde toprağa verildi. Şehit polis memuru için Gölbaşı ilçesi hükümet binası bahçesinde tören düzenlendi.

Törene Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Zafer Kocael, Emniyet Teşkilatından çok sayıda rütbelinin yanı sıra şehit polis memuru Ümit Özet'in meslektaşları ile yakınları katıldı. Törende baba Kemal Özet ve anne Zeliha Özet çocuklarının, 2 yıl önce evlenen Şükran Özet ise eşinin tabutu başında gözyaşlarını tutamadı.

Meslektaşları aynı zamanda futbol hakemliği de yapan Ümit Özet'i çalışkan, mesleğine bağlı, yardımsever ve güler yüzlü bir şekilde tanıdıklarını belirterek, meslektaşları tarafından sevildiğini dile getirdiler.

Törenin ardından şehit polis memuru Ümit Özet'ın cenazesi Günaydın Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Peynik Mezarlığında toprağa defnedildi. Tabuta sarılı Türk bayrağı Kaymakam Bünyamin Yıldız tarafından şehit babası Kemal Özet'e teslim edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 17:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yusuf Dalgın IP: 85.97.193.xxx Tarih : 19.06.2009 18:14:29

Merhum Ümit kardeşimize ALLAH'tan Rahmet Yakınlarına Baş sağlığı dilerim Her ölüm Erken ölümdür Fakat Ümit gerçekten çok erken ayrıldı aramızdan Ruhu şad mekanı cennet olsun ALLAH Taksiratını affetsin Dualarımız onunla olsun inş.